Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
header-home.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 

Boutique Hotel de Drentse Liefde - Dwingeloo

 

Welkom bij Boutique Hotel de Drentse Liefde

Fijn om met je kennis te maken via deze digitale weg. Hopelijk mogen we je binnenkort persoonlijk als gast begroeten. Ons Boutique Hotel De Drentse Liefde is een kleinschalig hotel in Dwingeloo met 11 comfortabele kamers. We zien ons hotel als een groot huis waar onze gasten zich thuis kunnen voelen, maar door onze service en persoonlijke aandacht ook heerlijk kunnen ontspannen en een vakantiegevoel ervaren. Door de kleinschaligheid van ons hotel zou je kunnen zeggen dat we een beetje tussen hotel en bed&breakfast in hangen.  We verbinden het huiselijke en persoonlijke met comfort en kwaliteit. 

In Boutique Hotel de Drentse Liefde heeft iedere kamer een eigen karakter. We vertellen hiermee een verhaal. Een verhaal dat met ieder bezoek wordt aangevuld met nieuwe verhalen zodat ons verhaal ook jouw verhaal wordt. Alle 11 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, box springbedden, een eigentijdse badkamer met inloop/regendouche, toilet en wastafel. Sommige kamers hebben ook een ligbad. In 2 kamers (1 en 11) is een keukentje aanwezig. Fijn voor mensen die wat langer bij ons verblijven. Alle kamers hebben een TV met een breed aanbod zenders. Wifi in het hotel is gratis. Voor een indruk van de kamers kijk dan hier. Verder beschikt ons hotel over een overdekte fietsenstalling voor de gasten, tevens met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Op de begane grond van ons hotel bevindt zich de bar en lounge. We verzorgen 7 dagen per week tussen 8 en 10.30u een uitgebreid ontbijt (zaterdag en zondag tot 11u). We hebben voor de lunch en borrel een compacte kaart met hartige en zoete snacks. Kijk hier voor een indruk. Onze lekkere hapjes en drankjes serveren we tot 18u. We zijn dan ook open voor gasten die alleen even bij ons op het terras of in de lounge willen zitten. ’s Avonds zijn we alleen open voor onze hotelgasten die heerlijk in onze lounge of op het terras kunnen genieten van een drankje. Buiten het seizoen en doordeweeks hebben we hiervoor een handig zelfbedieningsconcept. Voor het avondeten kun je terecht in het dorp. Direct naast ons zijn twee restaurants. Op 200 meter lopen zijn rond de Brink nog 5 restaurants met voor ieder wat wils.

Door het hele jaar heen hebben we diverse leuke arrangementen om tegen een aantrekkelijke prijs te genieten van de mooie omgeving, de bijzondere musea, evenementen en bezienswaardigheden. Kijk hier voor een overzicht van de arrangementen.

Boutique Hotel de Drentse Liefde is gelegen in het authentieke Drentse dorp Dwingeloo. We zijn gelegen tussen de prachtige Brink en de toegang tot het Dwingeler veld. Ons dorp ligt heel centraal tussen de steden Assen, Hoogeveen en Meppel in. De Hunnebedden in Havelte, Kamp Westerbork en het Drents Friese Woud zijn op fietsafstand. Vlakbij ons hotel is een openlucht zwembad dat van april tot en met oktober geopend is. In het dorp is een fietsenverhuur die zowel elektrische, MTB als gewone fietsen beschikbaar heeft.  Verder heeft het dorp 2 supermarkten (AH en Aldi), drogist met PostNL kantoor, kadoshop, de van TV bekende kringloop winkel de Siepel, Mercator een winkel voor antieke bouwmaterialen,  bloemenshop en een benzinestation.

De nieuwe kamers van Boutique Hotel de Drentse Liefde

 

Hier ziet u de eerste foto's van de nieuwe kamers Kosmische Kus, Rood, Pluk de Dag, Dudok en Drentse Aai.

 

   Kamer Kosmische Kus    Kamer Rood 

   Kamer Pluk de Dag           Kamer Dudok

   Kamer Drentse Aai