Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
header-home.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 

Wandelen in Dwingeloo en Dwingelderveld

 

Wie van wandelen houdt, houdt van Drenthe en meer in het bijzonder van Dwingeloo. Wandelen en Dwingeloo zeg je bijna in één adem. Rondom Dwingeloo zijn er talloze wandelroutes, vele tientallen kilometers lang, met onderweg schitterende vergezichten, leuke dorpjes en vooral heel veel natuur. Er zijn meerdere wandelroutes vanuit Dwingeloo die je om of door het Dwingelderveld heen leiden, maar natuurlijk kun je ook zelf op ontdekkingstocht. 

 
Wandelen in Drenthe doe je in de natuur 


De avondzon weerspiegelt zich in een van de vele heidevennetjes. Vogelnekken richten zich op, een klein addertje kronkelt door het gras. Het is bijna poezië. Het is natuur in optima forma. Het is het Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa.


Wandelen in Dwingeloo is wandelen in het Nationaal Park Dwingelderveld


Het Dwingelderveld wordt nog mooier als je het zelf ervaart. De bossen en heide van het Nationaal Park worden afgewisseld met meer dan zestig charmant ogende vennetjes. Om het Dwingelderveld heen vind je een prachtig Drents Esdorpenlandschap met karakteristieke brinkdorpen. Het eeuwenlange boeren heeft hier zijn fraaie sporen nagelaten in de vorm van bolvormige essen, geriefhoutbossen en een natuurrijk beekdallandschap met hooilanden, houtwallen en singels.

   
Wandelen in Dwingeloo is wandelen in Zuid West Drenthe 


Zuid West Drenthe is een echt wandelgebied. Er zijn routes in alle soorten en maten. Enkele leuke voorbeelden zijn:


 
De Ster van Dwingeloo


Wandelen in Drenthe is erg populair. En daarom zijn er ook meerdere langere wandelroutes in Drenthe. Een van de leukste opties is de nieuwe wandelroute 'De Ster van Dwingeloo’. De Lange Afstands Wandelroute is in totaal 110 kilometer lang. Bijzonder is dat de route is verdeeld in vijf routes van ongeveer 22 kilometer die samen vanuit het hart van Dwingeloo een ster vormen.
  


 
Boutique Hotel de Drentse Liefde als perfecte uitvalsbasis voor wandelen in Drenthe 


Boutique Hotel de Drentse Liefde is een geweldige uitvalsbasis voor de wandelaars die Drenthe willen ontdekken. De eigenaren Agnes en Thijs wandelen veel en helpen je met die achtergrond graag bij het kiezen van de juiste wandelroute in Drenthe. Er zijn routekaarten van de omgeving en de rest van Drenthe verkrijgbaar. 
 
Klik hier voor leuke meerdaagse wandelvakantie-aanbiedingen