Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
header-home.jpg
De Drentse Liefde Lounge 9.jpg
De Drentse Liefde Lounge 985.jpg
De Drentse Liefde Lounge 220.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Golfen in Drenthe

Ben jij dol op golfen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In Drenthe vind je namelijk verschillende golfbanen waar je naar hartenlust een balletje kan slaan. Het golfen in Drenthe is natuurlijk net even iets anders dan het uitoefenen van deze sport op andere plekken in het land. Op een fantastische manier zijn zowel de sport als de ongerepte natuur gecombineerd voor een bijzondere ervaring. Hierdoor kan je golfen op de mooiste plekjes van Drenthe. Klinkt dit als muziek in de oren? Combineer het golfen in Drenthe dan eens met een rustgevende vakantie.

Golfbanen in Drenthe 

De afgelopen jaren is het golfen samen met het wandelen steeds populairder geworden in Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat je inmiddels op diverse plekken in het land golfbanen tegenkomt. Natuurlijk mocht Drenthe niet achterblijven. Tegenwoordig heeft Drenthe een mooie variatie aan golfbanen. Iedere golfbaan ligt middenin de natuur, waardoor je in alle rust jouw lievelingssport kan uitoefenen. Daarnaast zijn alle golfbanen in Drenthe voorzien van 18 holes banen die professioneel zijn aangelegd en van alle gemakken voorzien. Hierbij kan je denken aan horeca, toiletten en afgesloten lockers.  

Kennismaken met golfen in Drenthe 

Ben jij nog nooit wezen golfen, maar lijkt het je ontzettend leuk om eens te proberen? Dan ben je van harte welkom bij de meeste golfbanen in Drenthe. Hier krijg je de mogelijkheid om samen met een instructeur het veld op te gaan. Deze instructeur legt je onder andere uit wat de spelregels zijn, welke tactieken er zijn en natuurlijk hoe je moet golfen. Heb je de slag te pakken en wil je in de toekomst vaker golfen? Dan heb je een golfvaardigsheidsbewijs, oftewel een GVB, nodig. Dit certificaat moet je behaald hebben wanneer je zelfstandig wilt gaan golfen in Drenthe.

De mooiste golfbanen in Drenthe 

Golfen in Drenthe kan bij de volgende golfbanen:


Wil je na jouw verblijf nog buiten Drenthe golfen? Dat kan bij de volgende prachtige golfbanen:

 

Hotel de Drentse Liefde is perfect voor golfen in Drenthe 

Wil jij binnenkort komen golfen in de ongerepte natuur van Drenthe? Kom dan naar Boutique Hotel de Drentse Liefde. Bekijk snel al onze arrangementen en wie weet verwelkomen wij je binnenkort wel in ons rustgevend hotel.