Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
5DM41895.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Over ons

Boutique Hotel de Drentse Liefde wil je graag verrassen met gastvrijheid en nieuwe ervaringen. Voor wat betreft gastvrijheid ben je in goede handen bij Agnes Meekhof en Thijs Torreman, de beide eigenaren van de Drentse Liefde. Het was een lang gekoesterde wens van Agnes om ooit een eigen hotel te hebben. In 2020 deed zich de gelegenheid voor om het toenmalige Hotel de Drift over te nemen van Bert Bult die meer dan 30 jaar het hotel had gedraaid. Na een grondige verbouwing van het oude hotel in de eerste helft van 2021 staat Agnes haar droomhotel er. Warm, kleinschalig, comfortabel en huiselijk, maar toch anders dan thuis. Als je binnenkomt merk je het meteen dit is Liefde, Drentse Liefde. Een warme lach, een hartelijk welkom, een drankje en een korte introductie van het hotel, de kamer en het ontbijt. Het persoonlijke is wat centraal staat.

Het hotel heeft 11 kamers die allemaal anders zijn. Ieder thema brengt een geheel eigen inrichting en karakter mee. Laat je verrassen door alle indrukken. De stijl is eigentijds en eigenwijs. Misschien zijn het niet de dingen die je meteen thuis zou willen hebben, maar je wel het gevoel geven er echt even uit te zijn, een andere omgeving met nieuwe ervaringen.

Boutique Hotel de Drentse Liefde is gelegen in het mooie Dwingeloo, een Drents Brinkdorp dat authentiek is gebleven. De Brink vormt het middelpunt. Hier stond vroeger het vee met de boerderijen er omheen. Vanaf de Brink werd het vee naar de velden gedreven over de Drift. Dit is waar ons hotel ligt, 100 meter van de brink af en op loopafstand van het Dwingelderveld. Kijkend tussen de boerderijen door is het de natuur die domineert. 4 seizoenen lang genieten van bos, hei en rust.