Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
5DM41895.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Over ons

Wij zijn Agnes Meekhof en Thijs Torreman. Samen runnen we met veel liefde ons Boutique Hotel De Drentse Liefde in Dwingeloo.

Langgekoesterde wens

Het was een langgekoesterde wens van Agnes om ooit een eigen hotel te hebben. In 2020 deed zich de gelegenheid voor om het toenmalige Hotel de Drift over te nemen. Na een grondige verbouwing van het oude hotel in de eerste helft van 2021 staat het droomhotel er. Warm, kleinschalig, comfortabel en huiselijk, maar toch anders dan thuis.

De Drentse Liefde

De naam van het hotel staat voor onze liefde voor Drenthe, de plek waar wij elkaar ontmoet hebben en nu dit hotel mogen runnen. Het staat ook voor onze liefde voor elkaar en de liefde voor onze gasten. Als je binnenkomt merk je het meteen dit is Liefde, Drentse Liefde. Een warme lach, een hartelijk welkom, een drankje en een korte introductie van het hotel, de kamer en het ontbijt. Het persoonlijke is wat bij ons centraal staat.

Verhalen

Onze 11 hotelkamers vertellen allemaal een ander verhaal. Verhalen uit ons leven. Onze vakantie naar Cuba inspireerde ons voor de kleuren en de sfeer van kamer Chan Chan. De fascinatie van Thijs voor Oost-Azië resulteerde in een Japanse kamer en de plek waar Thijs Agnes ten huwelijk vroeg was aanleiding voor de Italiaanse kamer Siena. Maar ook de verhalen van dichterbij komen terug, bijvoorbeeld in een kamer met Drents mos.

Thuisgevoel

We runnen het hotel alsof we de gasten bij ons in huis ontvangen. We hebben echt aandacht voor onze gasten, willen ze leren kennen, hun verhalen horen en ze echt aandacht geven, zodat ze een topvakantie hebben.

Een beetje gek

Naast in de watten leggen willen we onze gasten vooral verrassen. Met de verschillende kamersferen maar ook met gekke details. We willen onze gasten prikkelen, het is hier nét even anders dan elders.