Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
Beste Prijsgarantie
 — 
header-home.jpg
De Drentse Liefde Lounge 9.jpg
De Drentse Liefde Lounge 985.jpg
De Drentse Liefde Lounge 220.jpg

Ben jij toe aan quality time met je partner?

Als jonge ouder weet jij als geen ander dat het opvoeden van kinderen helaas niet altijd over rozen gaat. Kinderen staan er namelijk om bekend dat ze ondeugend zijn en moeten daardoor nauwlettend in de gaten gehouden worden. Zeker wanneer het om zeer jonge kinderen gaat. Ondanks dat iedere ouder iedere dag weer het gezin draaiende houdt, kan het op den duur voelen als een zware last op jouw schouders. Je probeert immers constant de ballen hoog te houden door het opvoeden van kinderen te combineren met werk, het huishouden en een sociaal leven. Iets dat vaak ten koste gaat van je relatie of jezelf. Herken jij jezelf hier als jonge ouder in? Dan is het de hoogste tijd geworden om te gaan investeren in quality time met je partner. Lees snel verder en ontdek hoe jij binnenkort jezelf en je partner weer kan opladen!

Als ouder nauwelijks tijd voor ontspanning

Merk jij dat je de laatste paar weken steeds vaker een kort lontje hebt? En schiet je daardoor steeds vaker uit je slof als de was niet is gedaan, het huis slordig is en als de kinderen vervelend zijn? Dan is het allereerst belangrijk om te weten dat dit niet iets is om je voor te schamen. Steeds vaker hebben jonge ouders moeite om de balans tussen opvoeden, werk en een sociaal leven te combineren. Volkomen te begrijpen aangezien je constant van hot naar her vliegt om bijvoorbeeld op tijd de kinderen van school te halen, om vervolgens weer snel naar huis te gaan voor het behalen van een belangrijke deadline. Wanneer je dit iedere dag opnieuw doet dan zorgt dit ervoor dat je uiteindelijk met een onvoldaan gevoel in bed belandt. Je hebt immers niets voor jezelf kunnen doen ter ontspanning, waardoor een uitgeput gevoel blijft terugkomen.

Wordt weer een blije en tevreden ouder

Wanneer je bij jezelf of je partner hebt gemerkt dat het lontje steeds korter wordt, dan is het tijd om even een stap terug te doen. Dit doe je onder andere door tijd te maken voor quality time met je partner. Maar hoe kan je dit het beste realiseren? Hieronder geven wij je graag drie tips waarmee jullie zeker weten weer blije en tevreden ouders worden:

 

  1. Kom tot rust middenin de natuur
    Wist je dat de natuur een grote invloed heeft op jouw gezondheid? Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat jij volledig kunt ontstressen door de rust en stilte, maar het zet ook aan tot sociaal contact. Wanneer je ervoor kiest om te gaan wandelen of fietsen door de schitterende natuur in Drenthe dan kom je gegarandeerd andere mensen tegen die toe zijn aan ontspanning. En laat dit nou juist voor veel mensen het ideale moment zijn om even snel een praatje te maken. Wie weet kom je middenin de natuur wel andere jonge ouders tegen waarmee jij ervaringen kunt delen en uiteindelijk een vriendschap kan sluiten.

  2. Kies voor een romantisch nachtje weg
    Iedere ouder weet inmiddels dat de kinderen altijd op de eerste plaats komen. Hierdoor kan het gebeuren dat jij en je partner minder tijd voor elkaar hebben dan vroeger het geval was. Intieme momenten zitten er vaak niet meer in na een vermoeiende dag met de kinderen. Door tijdens jullie quality time een romantisch nachtje weg te gaan bij Hotel de Drentse Liefde zorg je ervoor dat de intieme momenten samen weer opbloeien. Ons hotel is volledig in romantische sfeer ingericht, waardoor jullie liefde voor elkaar zeker weten weer gaat vonken.

  3. Schrijf iedere dag positieve dingen op
    Lukt het jullie niet om een paar dagen zonder de kinderen door te brengen? Kies er dan eens voor om allebei iedere dag positieve dingen op te schrijven. Hierbij kan het gaan om het uiterlijk, vaardigheden of leuke herinneren. Daarnaast is dit ook hét ideale om te benoemen wat jullie zo leuk en aantrekkelijk aan elkaar vinden. Om het enigszins leuk te houden is het te adviseren om iedere dag maximaal drie positieve dingen op te schrijven. Op die manier gaan jullie elkaar weer waarderen wat bijdraagt aan jullie ouderschap.

Boek snel jouw romantisch nachtje weg

Lijkt het jou ideaal om meer quality time met je partner te krijgen door een romantisch nachtje weg te gaan? Dan ben je zeker weten niet de enige! Wij van Boutique Hotel de Drentse Liefde mogen steeds vaker jonge ouders verwelkomen in ons knus hotel. Zij kampen over het algemeen met een hoog stresslevel, waardoor wij de ideale keuze zijn voor een romantisch nachtje weg. Ons luxe hotel bevindt zich in het pittoreske Dwingeloo wat middenin de Drentse natuur ligt. Op die manier kan je bij ons in alle rust en stilte weer tot jezelf komen, zodat jullie binnenkort weer met frisse energie het gezinsleven tegemoet kunnen gaan. Bekijk snel al onze kamers en wie weet lopen jullie binnenkort weer als blije en tevreden ouders ons hotel uit!