Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
header-home.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 

Shakespearetheater Diever

 

Theater in Zuid West Drenthe kent een lange historie. Waar vroeger rondtrekkende gezelschappen de dorpsbewoners vermaakten met prikkelende voorstellingen kunnen liefhebbers nu terecht in de theaters van Hoogeveen, Meppel, Emmen of Assen. Als deze theaters veelal in de zomer gesloten zijn kunnen toneelmensen hun hart ophalen in Diever.  


Het Shakespearetheater Diever als geliefde cultuurplek 


Het Shakespearetheater in Diever is in de zomer een zeer geliefde plek om toneel te beleven. En niet zo maar toneel, maar Shakespeare! Iedere zomer laat het Shakespearetheater Diever zien dat zijn eeuwenoude toneelstukken nog altijd relevant en actueel kunnen zijn. Niks stoffigs of oubolligs, maar pakkend en verrassend. Het theater werkt uitsluitend met acteurs uit de eigen regio.

  
Shakespearetheater Diever biedt plek aan 1000 mensen in de open lucht


Het Shakespearetheater geeft haar voorstellingen in de openlucht. Het biedt plaats aan 1.000 mensen. Door de speciale inrichting van het theater zit je als toeschouwer nooit ver van de actie. Het podium loopt namelijk zowel in de breedte als in de lengte door het midden van de zaal. Iedere zomer worden ruim 20 voorstellingen van een productie gegeven. Het is bijna altijd volle bak, alles bij elkaar zo’n 25.000 bezoekers per jaar. Veel van hen komen ieder jaar opnieuw. 


Boutique Hotel de Drentse Liefde, perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Shakespearetheater 


Boutique Hotel de Drentse Liefde is een geweldige uitvalsbasis voor mensen die een voorstelling in het Shakespearetheater willen bijwonen. Diever ligt op 4 km van Dwingeloo. Door de ligging van ons hotel bieden we een prachtige combinatie van cultuur en natuur. 
 
Klik hier voor leuke meerdaagse Shakespeare aanbiedingen.