Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
Beste Prijsgarantie
 — 
header-home.jpg

Hoe een workation in Dwingeloo jou kan helpen je bedrijfsdoelen van 2023 te behalen

2023 is inmiddels gestart, je bent bezig met nieuwe bedrijfsdoelen, personal branding of hebt gewoon een frisse nieuwe blik nodig om jouw doelen van 2023 te behalen. Overweeg eens om op workation te gaan naar Drenthe. Met een workation maak je jouw werkuren op een compleet andere locatie, wat kan zorgen voor een boost aan creatieve inzichten. Dit kan zowel een vakantieadres in binnen- als buitenland zijn, waardoor steeds meer mensen met een kantoorbaan ervoor kiezen om een workation te nemen. Wanneer je niet te ver van huis wilt gaan dan is Drenthe een uitstekende keuze. In dit artikel vertellen wij je graag meer over het ideale van werken en vakantie vieren.

Wat is een workation?

Hoogstwaarschijnlijk zegt het je helemaal niets maar een workation is niets meer dan het perfect combineren van werken en vakantie houden. Hiermee wordt bedoeld dat je jouw werkuren maakt op momenten dat het jou uitkomt op jouw vakantieadres. Een workation is hierdoor dé ideale manier om jouw lichaam tot rust te laten komen. Doordat jij je tijdens een workation op een andere locatie bevindt zorgt dit ervoor dat je effectiever werkt dan thuis en zelfs geprikkeld wordt met nieuwe ideeën. Je bent immers volledig uit de sleur van jouw oude en vertrouwde omgeving wat een positief effect heeft op jouw mentale gezondheid.

Geniet van de rust en stilte

Wanneer je ervoor kiest om op workation te gaan naar Drenthe, dan krijg je hier zeker weten geen spijt van. Deze provincie is namelijk het meest dunbevolkt van Nederland wat erop neerkomt dat er meer koeien en schapen te vinden zijn dan inwoners. Dit zorgt ervoor dat de natuur volop zijn gang kan gaan. Nergens anders in Nederland geniet je dan ook van de rust en stilte als in de provincie Drenthe. Dit komt jouw nachtrust zeker weten ten goede!

Behalve de rust en stilte is Drenthe ook de provincie met de meeste wandel- en fietsroutes. Dit geeft jou de mogelijkheid om tussen het werken door de wandelschoenen aan te trekken en één van de vele wandelroutes dwars door de natuur te ontdekken. Ben je liever iets actiever bezig? Dan is één van de fietsroutes of de Fiets4daagse een uitstekende keuze. Natuurlijk is er in Drenthe bovendien volop keuze op het gebied van kunst en cultuur. Bezoek eens een museum, een markt of het beroemde Shakespearetheater.

Hotel de Drentse Liefde voor jouw workation

Kan jij niet wachten om op workation te gaan en jezelf tegelijkertijd even helemaal op te laden? Kies er dan voor om jouw workation te houden bij Hotel de Drentse Liefde. Ons knus en romantisch hotel bevindt zich in het pittoreske Dwingeloo. Dit dorp telt slechts 4.030 inwoners wat betekent dat wij ons bevinden in een oase van rust. Daarnaast beschikken wij over een zonnige lounge die ideaal is voor een workation:

 

  • Fijne werkplek om te werken
  • Creatieve lounge met kunst en fijne zitplekken voor een brainstorm
  • Gratis Wifi
  • Toegang tot eigen minibar

Klinkt dit als muziek in de oren? Schroom dan niet om vandaag nog jouw workation bij Hotel de Drentse Liefde te boeken!