Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
Workation (2).png
Workation (3).png
Workation.png

Hoe een workation in Dwingeloo jou kan helpen je bedrijfsdoelen te behalen

Je wilt werken aan nieuwe bedrijfsdoelen, personal branding of hebt gewoon een frisse nieuwe blik nodig om jouw doelen te behalen? Overweeg dan eens om op workation te gaan naar Drenthe. Tijdens je workation blijf je professioneel actief, maar in plaats van op kantoor of thuis te werken, kies je voor een aantrekkelijke bestemming, vaak met een ontspannen en/of inspirerende omgeving. Met een workation maak je jouw werkuren op een compleet andere locatie, wat kan zorgen voor een boost aan creatieve inzichten.

Wat is een workation?

Een workation is het perfect combineren van werken en vakantie houden. Je maakt jouw werkuren op  jouw vakantieadres op momenten dat het jou uitkomt. Je werkt effectiever dan thuis of op kantoor en wordt geprikkeld met nieuwe ideeën. Je bent immers volledig uit de sleur van jouw oude en vertrouwde omgeving wat een positief effect heeft op jouw mentale gezondheid.

Inspiratie zonder afleiding

Drenthe is een populaire workation-bestemming; een rustige omgeving en volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Boutique Hotel De Drentse Liefde in Dwingeloo is de ideale plek voor jouw workation met een goede internetverbinding, een prettige werkomgeving en persoonlijke aandacht. En na een productieve werkdag duik je je confortabele bed in in een van onze elf luxe hotelkamers voor een ontspannen droomloze nacht.

Geniet van de rust en stilte

Wanneer je ervoor kiest om op workation te gaan naar Drenthe, dan krijg je hier geen spijt van. Deze provincie is namelijk het meest dunbevolkt van Nederland wat erop neerkomt dat er meer koeien en schapen te vinden zijn dan inwoners. Dit zorgt ervoor dat de natuur volop zijn gang kan gaan. Nergens anders in Nederland geniet je dan ook van de rust en stilte als in de provincie Drenthe. Dit komt jouw nachtrust zeker ten goede!

Ontspanning

Behalve de rust en stilte is Drenthe ook de provincie met de meeste wandel- en fietsroutes. Dit geeft jou de mogelijkheid om tussen het werken door de wandelschoenen aan te trekken en één van de vele wandelroutes of fietsroutes dwars door de natuur te ontdekken. Ben je liever iets actiever bezig? Pak dan de mountainbike en fiets het zweet eruit. Natuurlijk is er in Drenthe bovendien volop keuze op het gebied van kunst en cultuur. Bezoek eens een museum, een markt of het beroemde Shakespearetheater.

 

Boutique Hotel de Drentse Liefde voor jouw workation

Kan jij niet wachten om op workation te gaan en jezelf tegelijkertijd even helemaal op te laden? Kies er dan voor om jouw workation te houden bij Boutique Hotel de Drentse Liefde. Ons knus en romantisch hotel bevindt zich in het pittoreske Dwingeloo. Dit dorp telt slechts 2500 inwoners wat betekent dat wij ons bevinden in een oase van rust. Daarnaast beschikken wij over een fijne lounge die ideaal is voor een workation: 

·        Fijne werkplek om te werken

·        Creatieve lounge met kunst en fijne zitplekken voor een brainstorm

·        Gratis Wifi

Klinkt dit als muziek in de oren? Schroom dan niet om vandaag nog jouw workation bij Boutique Hotel de Drentse Liefde te boeken! 

Beste Prijsgarantie
 —