Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Frida Kahlo arrangement

Frida Kahlo arrangement; Cultuur en natuur in één

Frida Kahlo was een Mexicaanse surrealistische kunstschilderes. Door haar expressieve stijl met uitbundig kleurengebruik is ze wereldberoemd geworden. Haar schilderijen weerspiegelen haar turbulente leven.  Leven en werk van Frida Kahlo staan centraal in de tentoonstelling Viva la Frida! die van 8 oktober 2021 tot en met 27 maart 2022 in het Drents Museum in Assen te zien is. In de tentoonstelling zijn schilderijen, tekeningen en persoonlijke bezittingen van Frida Kahlo te zien.

Boutique Hotel de Drentse Liefde in Dwingeloo heeft in samenwerking met het Drents Museum een speciaal arrangement samengesteld. U combineert op een unieke manier cultuur en natuur. ’s Ochtends naar het museum en ’s middags nagenieten tijdens een mooie wandeling over het Dwingelderveld (of andersom uiteraard). Het Drents Museum is gevestigd in Assen wat op ongeveer 25 autominuten van ons hotel ligt.

Het arrangement omvat het volgende:

·        1x overnachting in een 2 persoonskamer. Toeslag 1 persoonskamer.

·        Heerlijk ontbijtbuffet

·        Welkomstdrankje

·        Koffie/thee en appelgebak

·        Toegang tot het Drents Museum (op vooraf aan te geven tijdstip)

Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n.. De tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 40,00 per kamer per nacht. Te boeken tot en met 27 maart 2022.  U kunt een verlengingsnacht bijboeken vanaf € 40,- p.p.p.n.. Dit arrangement is kosteloos te annuleren tot 1 week voor aankomstdatum.

Beste Prijs Garantie