Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
header-home.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 

TT Assen

 

Ieder jaar is er de grote intocht van duizenden motorrijders en liefhebbers op het circuit van Assen. Ze komen voor de race van TT Assen, maar zeker voor de gezelligheid en beleving van het evenement. Het behoort tot een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks tienduizenden bezoekers. 


TT Assen; de uittocht 


Misschien wel een van de meest bijzondere momenten van de TT Assen is de uittocht. Als de laatste race is verreden en de prijzen zijn uitgereikt worden de motoren weer ingepakt en wordt de A28 richting Zwolle een grote lavastroom van motorrijders. Langs de rand van de weg zitten hele families zich te vergapen aan de haast oneindige stroom motoren. Brommers kieken, maar dan anders!


TT Assen in juni 


Het Circuit in Assen is het meest bekend van de jaarlijkse TT race in juni. TT is de afkorting van Tourist Trophy, wat afgeleid is van de beroemde TT Races op het Isle of Man TT. De eerste race op dit circuit werd georganiseerd in 1925 en sindsdien volgden er steeds meer races.  


Niet alleen maar TT Assen, er is meer, veel meer 


Naast de TT vinden jaarlijks ook het WK Superbike, het Brits kampioenschap superbike en de DTM plaats. Tussendoor zijn er nog allerlei kleinere evenementen, trainingen, circuitbezoeken en motordemonstraties. Voor motorliefhebbers is het TT circuit the place to go. Of zoals het circuit het zelf noemt ‘The Cathedral of Speed’. 


Boutique Hotel de Drentse Liefde als perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de TT Assen 


Voor motorliefhebbers die de spanning en sensatie van de TT of een andere race willen combineren met natuur en rust is Boutique Hotel de Drentse Liefde een ideale uitvalsbasis. Vanuit Dwingeloo rij je via mooie binnenweggetjes naar het Circuit in Assen of je geeft even flink gas op de A28 om binnen een half uur op de plaats van bestemming te komen.  

Klik hier voor leuke meerdaagse TT aanbiedingen