Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje
header-home.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Fiets4daagse

Ben jij een echte fietsliefhebber? Dan mag je de Fiets4daagse zeker weten niet missen. Dit één van de bekendste sportevenementen van Drenthe en brengt ieder jaar opnieuw een hoop gezelligheid en beleving met zich mee. Wanneer je deelneemt aan de Fiets4daagse dan ontdek je zelfs de mooiste plekjes in Drenthe. Hiermee is dit spektakel ideaal voor iedereen die van fietsen houdt en ook nog eens van de ongerepte natuur wil genieten. Kom begin juni naar Drenthe en ervaar de jaarlijkse traditie!

Fiets4daagse is een waar fietsfeest

Al tientallen jaren wordt de Fiets4daagse georganiseerd, waardoor het sportevenement inmiddels is uitgegroeid tot een groot fietsfeest. Niet voor niets nemen ieder jaar meer dan 12.000 enthousiastelingen deel aan dit spektakel. Tijdens de Fiets4daagse kan je verschillende fietsroutes volgen door de gehele provincie Drenthe. Daarnaast kan je zelfs kiezen of je meerdere dagen of slechts eenmalig op de fiets wilt stappen. Hierdoor is een deelname voor iedereen geschikt. Het maakt hierbij niet uit of je jong of oud bent want iedereen is welkom. Onderweg geniet je niet alleen van het heerlijk weer, maar ook van prachtige landschappen, pittoreske dorpen en leuke activiteiten. Met een deelname aan de Fiets4daagse hoef jij je zeker geen moment te vervelen.

Ontdek de verschillende fietsroutes

Door de komst van de coronapandemie in 2020 zijn veel meer mensen voor hun ontspanning gaan fietsen. Niet voor niets was het in de natuurrijke omgevingen in Drenthe drukker dan voorgaande jaren. Iedereen ging namelijk massaal fietsen, sporten of wandelen in de natuur als tijdverdrijf. Doordat steeds meer mensen het plezier van fietsen ervaren heeft de Fiets4daagse al jaren meerdere startplaatsen. Enkele startplaatsen om deel te nemen aan dit sportevenement zijn Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg en Westerbork. Hiermee kan je dus zelf bepalen welke startplaats voor je het meest geschikt is.

Maak jouw fietsvakantie compleet met de Fiets4daagse

Wil jij dit jaar meedoen aan de Fiets4daagse? Dan is dit een fantastische manier om jouw fietsvakantie te beginnen. Iedere dag fiets je een andere route, waardoor je steeds de schoonheid van Drenthe ontdekt. Deze provincie heeft immers een omvangrijke geschiedenis en een ongerepte natuur die iedereen versteld doet staan. Zo fiets je onder andere door ruige bossen, landerijen en fotowaardige dorpen. Door de verschillende fietsroutes ben je bovendien meerdere dagen van huis. Dit maakt de Fiets4daagse het perfecte moment om direct op vakantie te gaan in Drenthe. Jouw ontmoeting met dit sportspektakel smaakt gegarandeerd naar meer!

Hotel de Drentse Liefde is perfect voor deelname aan de Fiets4daagse

Tijdens de Fiets4daagse breng je veel tijd door in de Drentse natuur. Hierdoor is het volkomen te begrijpen dat je na de vele fietsroutes graag wilt bijkomen in een warme kamer die van alle gemakken is voorzien. Hotel de Drentse Liefde beschikt over meerdere luxe kamers en is al jaren de favoriet van fietsliefhebbers. Dit is niet zo gek aangezien de eigenaar Thijs zelf een fanatieke fietser is. Hierdoor weten wij als geen ander wat avonturiers na hun lange fietstocht wensen. Bekijk snel al onze arrangementen en wie weet begroeten wij je binnenkort voor jouw deelname aan de Fiets4daagse.