Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
header-home.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 

Fiets4daagse

 

Meedoen aan de Drentse Fiets4Daagse is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in Drenthe zien. Al tientallen jaren wordt de Drentse Fiets4Daagse begin juli georganiseerd en is voor veel Drenthe gangers een jaarlijkse traditie geworden.  


Fiets4daagse is een fietsfeest 


Doe mee en vier de Fiets4daagse als groots fietsfeest. Ieder jaar nemen meer dan 12.000 fietsliefhebbers dee aan dit sportieve evenement. Je kunt verschillende soorten fietsroutes volgen door heel Drenthe. Verder kun je zelf kiezen of je meerdere dagen of maar één dag op de fiets wilt stappen. Deelnemen kan iedereen. Of je nu jong of oud bent, voor de eerste keer deelneemt of al veel vaker er bij was, iedereen is welkom.  Onderweg kun je genieten van prachtige landschappen en gezellige plaatsjes, maar ook van leuke activiteiten. Je zult je kortom geen moment vervelen tijdens de Fiets4daagse.  


Fiets4daagse: meerdere fietsroutes 


Er zijn meerdere startplaatsen. Voor deelnemers die in Dwingeloo verblijven is Diever het meest voor de hand liggend. De startplaats bevindt zich op 15 fietsminuten van Boutique Hotel de Drentse Liefde. Andere startplaatsen zijn Assen, Dalen, Emmen, Meppel, Norg en Westerbork.  


Fiets4daagse als start voor fietsvakantie 


De Fiets4daagse is ook een fantastische manier om de fietsvakantie te starten. De eerste kennismaking smaakt zonder twijfel naar meer. Je kunt met de vele fietsroutes in Drenthe nog heel wat dagen vooruit om alle bijzondere plekjes te ontdekken. 


Boutique Hotel de Drentse Liefde als perfecte uitvalsbasis 


Boutique Hotel de Drentse Liefde is een geweldige uitvalsbasis voor de Fiets4daagse deelnemers. Agnes is als bestuurslid van de Fiets4daagse nauw betrokken bij de organisatie en kan je dus alles vertellen over het evenement. In het hotel is een overdekte fietsstalling met voldoende oplaadpunten.
   
Klik hier voor leuke meerdaagse fietsvakantie-aanbiedingen en andere arrangementen.