Boutique Hotel De Drentse Liefde
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boutique Hotel De Drentse Liefde

Wij zijn weer open na een grondige renovatie. Alles geheel vernieuwd en up-to-date, dus laat je verrassen en boek een kamer.

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Kerstarrangement

Kerst in Dwingeloo

Kerst in het mooie Dwingeloo. Genieten van de dorpse kerstsfeer, natuur, het mooie dorp en de rust. Het kan bij Boutique Hotel de Drentse Liefde. We hebben een fijn arrangement voor u samengesteld. Overdag kunt u genieten van een mooie wandeling op het Dwingelderveld of gewoon lekker rustig aan doen bij ons in de lounge. De haard brandt de hele dag. Vanaf 14 uur hebben we gratis Glühwein en kerstbrood staan.

Ons kerstarrangement omvat het volgende:

·        1x overnachting in een 2 persoonskamer. Toeslag 1 persoonskamer.

·        Heerlijk ontbijtbuffet

·        Welkomstdrankje

·        Koffie/thee/warme chocolade melk gedurende de hele dag

·        Vanaf 14 uur Glühwein en kerstbrood

·        5 gangen kerstdiner

Dit arrangement geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n.. De tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 40,00 per kamer per nacht.

Het arrangement kan worden geboekt op 25 en 26 december 2021. U kunt een verlengingsnacht bijboeken voor € 92.50 p.p.p.n.. Deze verlengingsnacht is exclusief diner.  Dit arrangement is kosteloos te annuleren tot 1 week voor aankomstdatum.

Beste Prijs Garantie