Boek simpel en snel
Boutique Hotel de Drentse Liefde
image

Boek simpel en snel

bij het meest verrassende hotel van Dwingeloo

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis welkomstdrankje

Arrangement Drents Museum

Arrangement Drents Museum

 

Sterven in schoonheid - Topstukken uit Pompeï en Herculaneum

In het Drents Museum is tot en met 26 maart 2023 te zien de tentoonstelling Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum. Het is een grote archeologietentoonstelling over de twee Romeinse steden die in 79 na Chr. bedolven werden door een uitbarsting van de vulkaan Vesuvius. Te zien zijn persoonlijke voorwerpen zoals servies en sieraden, maar ook beelden, fresco’s, mozaïeken en fonteinen waarmee zowel rijk als arm hun huizen en tuinen decoreerden.

Het Drents Museum ligt in het centrum van Assen in Drenthe en is gevestigd in het voormalige postkantoor van Assen uit 1885. Het museum heeft een grote vaste collectie over de prehistorie van de provincie Drenthe met vaste en wisseltentoonstellingen.

Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het arrangement omvat het volgende:

  • 2x overnachting in een tweepersoonskamer
  • 2x heerlijk ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje
  • Flesje prosecco op de kamer
  • Onbeperkt koffie- en thee
  • Aankomst op zondag t/m woensdag

Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n.. De prijs van het arrangement is € 259,00 en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Dit arrangement is kosteloos te annuleren tot 1 week voor aankomstdatum.

 

Ook te zien in het Drents Museum

 

- Het Grootste Poppenhuis van Nederland

Een belevenis voor jong en oud

Het 'Poppenhuis' brengt je naar het Drenthe van de 18de eeuw: een historische ontmoeting met de wereld van 250 jaar geleden, die je niet snel vergeet!  

 

- Drentse veenlijken

Naast het meisje van Yde en een reconstructie van haar hoofd zijn ook een paar andere prehistorische veenlijken te bewonderen.

 

In verband met tijdelijke sluiting van het Drents Museum wegens onderhoud is dit arrangement te boeken tot 27 maart 2023.

https://drentsmuseum.nl/nl/nieuws/wij-zijn-gesloten-van-27-maart-tm-15-april-wegens-onderhoud

Beste Prijsgarantie